Spørgsmål & Svar

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du en liste med de spørgsmål vi får oftest. Du får vist svaret ved at klikke på spørgsmålet.

Opbevaringsrummet

 • Reservation af opbevaringsrum

  Du kan ikke reservere et lagerrum. Bor du ikke i nærheden så kontakt os på info@slagelselagerhotel.dk eller ring 58 53 38 74 og hør nærmere om dine muligheder.

 • Størrelse på opbevaringsrum

  Vi har mange forskellige størrelser af opbevaringsrum - se en liste ved at klikke her. Det er dog standard for alle opbevaringsrum, at der minimum er 2,4 meter til loftet.

 • Dette kan du opbevare i dit rum

  Du må som udgangspunkt opbevare alt i dit lagerrum. Det må dog ikke være giftigt, eksplosivt eller brandfarlige gasser / væsker. Heller ikke fødevarer må du opbevare i dit opbevaringsrum. Det siger sig selv, at ulovlige varer heller ikke er tilladt.

 • Bredde på dør til opbevaringsrum

  Dørene til alle opbevaringsrum er 1,0 meter i bredden. Vi har designet adgangen til alle opbevaringsrum på en sådan måde, at en europalle kan køres direkte ind i rummet.

 • Temperatur i opbevaringsrummene

  Alle opbevaringsrum hos Slagelse Lagerhotel er frostfrie.

 • Fugtstyring i opbevaringsrummene

  Opbevaringsrummene har ikke fugtstyring, men der er almindelig tørt og vi kontrollerer lagerhotellet dagligt.

 • Opbevaring af motorcykel

  Du må gerne opbevare din motorcykel, knallert eller scooter i dit opbevaringsrum hos Slagelse Lagerhotel. Inden du anbringer dit køretøj i rummet skal tanken dog drænes for brændstof.

 • Opgradering til større opbevaringsrum

  Du kan godt bytte til et større rum, hvis der er et ledigt i den størrelse du ønsker. Kontakt os på info@slagelselagerhotel.dk eller ring 58 53 38 74 og hør nærmere om dine muligheder.

 • Leveringstid på lagerrum

  Du kan få dit rum med det samme, såfremt det er ledigt. Kontakt os på info@slagelselagerhotel.dk eller ring 58 53 38 74 og hør nærmere.

 


Synes du denne side var interessant, så del den med dine venner

portrait title

Billigste lagerplads i Slagelse

Slagelse Lagerhotel er det eneste lagerhotel i Slagelse. Og med en kvadratmeterpris på kun 70,- er vi samtidig blandt Danmarks billigste.

Book rum på

Slagelse Lagerhotel

Industrivej 14
4200 Slagelse